Oct 12, 2010

Geting Lagi Ka...???

Naek Genting lagi...??? X bosan ke...??? Dalam setahun bape kali nak pegi...??? Macam tulah org2 akan cakap... betul x sekalian... Alah membe aku yg ajak sbb kebetulan die ade urusan keja kat atas sana... Memandangkan aku ni plak x leh nak ddk diam kat umah... Ape lagi follow sajerk sudah... Perjalanan agak mcm ular kene palu... kabus lak tebal... Aduh pening pale den...

Mase membe aku dok ade event malam tu... Aku pun dah mcm pelarian dok melilau pusing-pusing dalam tu sorang2... Perut dah rs lapo... Aku santap kat Mcd... Depan aku neh adelah pasangan couple... Terperasan die tuang garam dalam air coke... Sepantas kilat aku update status dalam FB "@ mcd... Agak pelik org dpn aku bubuh garam dlm air coke... Ermmm ok pelik...!Hambik kau kene hentam bertubi2 ngan membe2... Manelah aku nak tau kan nak buang gas... Walaupun subjek Sains memang sgt cemerlang time sekolah... Tapi mntk maaplah pokcik lupe yer anak2... maapkan pokcik...

Melilau lilau x tentu arah... masuk kuar butik2 yg ade... Last2 dah nak pitam baru aku masuk kat Bum City... Tapi ini bukan kisah aku pitam @ pengsan dlm butik k... Xde kene mengena ngan aku yg masih idup... Aku terjumpa baju yg lama sgt aku idam2kan... (Baju mcm zac efron) Macam2 colour ade Merah, Itam, Biru. Ijoo... Aku ni pencinta merah... tapi saiz sik ada... ambklah warna itam... Uiiiissshhh sukernyer... Lihatlah muka sy yg suke ini... (x nampakkah hahahaha)...

Dah selesai membe aku pya event... Kite owang pun g melepak nak tgk permandangan waktu malam kononyer...Pukul 1 am yer tuan puan... Sejuk terasa mmg sampai ketulang... Ade plak sekumpulan maknosia maen game bukak2 baju... Aiyoookkk pitam klu aku yg main game mcm tu... jadi mummy terus nanti... Mate aku neh mcm biase x reti dok diam... Pandang atas kiri kanan... Tapi "Jangan pandang belakang"...

Tetibe2... Jeng jeng jeng... aku nmpk benda besar terbang hinggap atas atap sebuah hotel... Mengucap panjang aku time tu... Terus tya membe aku "Ko nampak x tadi"... "Nampak ape"... "Aku nmpk benda terbang g atas atap" Mgkn rezeki aku malam tu Tuhan nak tunjuk... Mungkin hantu & benda lain... Haisshhh x dapat aku nak gambarkan... Nak lukiskan pun lg ah x leh... Ermmm buat bodo sajelah... Die pun nak enjoy gak huhuhu... Gitu-gitu ah citer aku mase kat atas Genting tu... Haiiisshhh macam2 tol...


:: Kabus mmg agak tebal ::


:: Ni bukanlah hantu yg aku nampak huhuhu ::


:: Orang yang xde badan... x tau betul ke x :: 










No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis