Oct 25, 2010

Sabtu & Ahad...

Huaaaa nak jerit boleh... Dah jerit pun...... Aduh sakit badan2 ku...
Sabtu ahad aku xde uat ape so aku follow membe aku g Gym kat Fitness First...
Sabtu g kat The curve... Ahad g kat MBF...
Huhhh bukan motip senarnyer nak fit kan badan atau ape...
Sekadar suke-suke... Ok sgt2 exercise kat situ.... Name pun free kan x kan x best lak hehehe...
Dah hbs keluar peluh2 jantan ke bumi... G masuk Sauna fuhhhh nyamannnnnn...
Selesai beberapa minit g lak masuk steam... Alahaiii berpoloh2 kat dalam tu...
Tapi xpe lega... rase fresh je badan....
G ah timbang berat n cek segala2... Terkezut aku dulu berat aku 67kg sekarang 63kg...
Bior betul mendadak sungguh... Berjaya gak amalan diet aku...
Tapi x sesuai ah plak berat badan aku sepatutnyer kene 68kg...
Xpe2 lepas ni kene naek badan balek lepas aku dah bosan kurus huhuhu...




Pastu dah ah g tgk muvee... lama x layan citer cina...
Aku ni mmg hantu ngan citer2 hantu neh... Selamat membe sekepala...
Zazz beli terus citer "The Child's Eye".... Memang scary wehhhh...
Sumpah aku sampai terlompat dr kusi aku ddk... Seremmmmm bangat!!! (bukan penakut)
Kisah 3 pasangan kekasih g bercuti dekat Thailand... Duduk kat satu hotel lama...
Kat situ ah bermula citer die... Tauke hotel tu bini die dah mati... Bini die yg hantunyer...
Roh bini die x tenteram sbb husband die awet kan bini die ni... 
Sebelom bini die mati... sempat lahirkan anak... Tapi anak die bermukakan anjing...
Sbb mcm dah kene badi... Bini die bunuh anjing2 kesygan husband die... Sbb anjing2 ni bising...
Haiii susah nak citer sbb byk best... cuma part akhir je susah nak paham... ape pun g try tgk k...


No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis