Nov 28, 2010

Aku Yang Lalai...

Ahhhh Tidak.... Kenapelah aku ni LALAI sangat...!!! 

Hari ni prog budak-budak opis x jadi nak g Sunway Lagoon... 

So aku pun g lah opis nak siapkan keje sikit... 

Time lunch tu dok belek wallet nak tgk ade ongkos ke idak... 

Skali mate terkebil-kebil pelik mcm ade kad yg x cukup dalam wallet neh... 

Ohhh tidakkkk ATM kad aku...!!! Terus igt balek last skali hari jumaat beli crumpler... 

Zazzz aku call, SELAMAT ade wehhh... Alhamdulillah... 

Bayangkan dah 2 hari baru aku sedar...

Pengajaran lain kali jgn kelam kabut yer Encik Sufian... 

Tq gak kat staff crumpler KLCC sbb kejujuran korang...

No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis