Nov 8, 2010

Garden Cafe, The Curve...

Masih citer di hari Ahad yang lepas... Penat2 berkarok sampai kering tekak... Perot plak tetibe sambung berkaraoke... Tu menunjukkan die lapar... Kite orang shoot terus g The Curve... Time tu jalan mmg agak jam... Mula pikir mau makan sajerk kat Ikea Cafe, tapi orang dah meramai macam semut so cancel... Terus menuju ke Garden Cafe... Haiii tempat die cantek sgt2... Name pun garden kan... So di hiase dengan bunga-bungaan... Hijau-hijau daun... Ermmm aman sungguh... 

Gambar x berapa nak haibat... Sajerk nak test2 camera baru... Masih x profesional lagi kan... Xpe sy masih belajar, ambk galah tolong jolokkan... Eisshhhh x nak sambung bunyi mcm 18sx je... hehehe... Tengah dok2 makan, belakang aku ni ade satu family berkecek kelate... Kak intan kate salah sorg tu pemain bola kelantan.. Entahlah aku ni x ambk tau pun pasal bola ni... Tapi nak ikut logik malam tu Kelantan baru menang dengan N9... Ermmm biorlah...

Dah habis mentekedarah... Kite orang dok layan Muvee "Adele : Rise Of The Mummy"... Kite orang??? Mcm ramai jerk bunyi... Tambah lagi sorang maknosia benama Spinto Naz... Sapekah beliau... Huh tya same Kak Intan no comment... Ok citer tu mmg x best seyes x best... Ni angkara budak bernama Kak Kintan... Huhhh kak hampeh hahahaha... Ape pun enjoy sgt hari tu... Senyum kambing biri-biri putih....






:: Braised Lamb Shank ::


:: Grilled Prime Aged Sieloin Steak ::


:: Watermelon Blast & Longan Blast ::


:: Orange Mango Sorbet ::


:: Green Apple Sobert ::




:: Ni dia Spinto Naz hahaha ::




3 comments:

  1. uuuiii steak tu...
    tak menahan..sedap tak??

    ReplyDelete
  2. agak2 ye statement tu en od....sket sgt pic akak nih..nk kecek2 lagik!!!anyway,enjoy the food so much!

    ReplyDelete
  3. Kak Tinie : Sedap sangat kak tin.. nyum nyum meleleh x hengat

    kak intan : ermmm sikit kan xpe2 nant g tempat lain lak ah kan hehehhe

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis