Nov 7, 2010

Jenjalan Sajerk Keje Sayer...

Itulah aku mmg x reti duduk diam kat umah... ade je nak berjalan... Ermmm mula2 plan nak g gym ngan membe aku... Aleh2 sampai kat sane tutup plak... So dah dekat ngan pavilion dok lah berjalan-jalan utk cuci mate... Dalam cuci2 mate sempat gak aku sambar 2 singlet kat Cotton On... Motip beli singlet... Haa ade lah sebab nyer tu... Tggu... Insyaallah kalau jadi... Plan dah lama cuma mase x mengizinkan...

Dok tawaf 80 kali tetibe ternampak ade luar biase kat luar pavi... Dok memanjangkan leher ropenyer ade butik baru bukak... Nama die "UNI QLO" trend dari Jepun... Nak masuk kene beratur tu... Dah macam nak g tengok concert... Orang makkk aiii ramai betulll...!!! Masuk dalam tu baju die oklah... Harga pun oklah... 

Balek tu singgah mane lagi klu bukan Mali's Conner... Dok melayan Char Kuew Teow... Tapi tu membe aku yg layan... Aku layan Nasi lemak kali neh... Nyum-nyum jemput makan sume... 









4 comments:

  1. yan yan..jenjala tu mcm menjala ikan ker...
    btw, bes sgt ke uniqlo ni sampai gitu sekali sambutannya?

    ReplyDelete
  2. hahahaha aduhh salah eja lagi kak jenjalan senarnya hahahah... ermm sy dah masuk agak kureng siket... byk baju sejuk sajerk... try ah kak g

    ReplyDelete
  3. Memandangkan aku rindu KL dan Gombak, aku akan bukak ko nyer blog setiap hari, its fun looking at your pictures. Take alot of pictures of warga KL wakakakaka. By the way it looks more like in UK time sale....orang beratur panjang or maybe China, tak penah lagi aku tengok kat Malaysia macam nih kecuali kedai makan kot.

    Oso nenek went kaaa? kesian nenek tu dok tercegat kat tepi tiang, sial tol cucu dia.....jenis giler shopping laaa tu huhuhu

    ReplyDelete
  4. hehehe any news from Kl just visit my blog k syafiq... ermmm well u knw me kan suke sgt ambk gmbr.. not wangsa KL lah... ini dekat bukit bintang...

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis