Nov 1, 2010

Kecek Sana...!!! Kecek Sini...!!!

Oyehhhh goyang-goyang... huhuhu happynyer tengok ni tengok muka aku tengah happy...  betapa gumbira ati besar aku neh.... Aku dah ade DSLR sendiri... Lama betul aku idam2kan... Akhirnya termakbul jugak... Syukur Alhamdulillah... Hari jumaat lepas balek keje terus shoot g Sunway piramid ngan membe aku Radzi same Amoi... Aku g naek komuter, nak tau ape jd... Aduhhh malu sehhh ade sorg pompuan bg anak menetek dalam train... Agak2 ah kan ramai orang tu... Hasiiishhh not good yer kawan... Kang ramai je haus jugak dalam train tu nant...

Stop stop dari kutuk orang... x perlu... sekarang nak cerita pasal camera aku... Aku g Sunway ni pun Radzi yang recomand (budak photographer katekan)... Aku sambar Nikon D90... Harga terkezut aku beb RM3300 (memory card 8 GB)... Kira berbaloi ah tu kan... Lepas tambah barang2 siket & add on 2 years warrenty... total sume RM3650... Sangat berbaloi... Pulak dapat free SmarThumb... So silalah ke kedai FOTOKEM Sunway Piramid... 

Habis tu aku belanja dorang kat McD Shah Alam, Syeksen 2... Ape orang kate org berbudi kite berbahasa... Ramai betul bebudak U... Pastu ternampak senior Uitm aku... Tetttt malas tegur.... Haiii rs rugi lak x blaja habis dulu... Sape suruh malas kan padan muka aku... Ape pun tq ah kat ko Radzi sbb tolong bawak aku g sane... Pastu siap anta aku sampai gombak tu... Ko mmg sahabat yg baeklah kan hehehehe.... Aku mau follow ko pasni ape2 projek hehehe....



2 comments:

  1. bestnye...blh beri tunjuk ajar n rules utk beli dslr..nk beli tp tak tau in dr sgi ape yg berbaloi..♥♥

    ReplyDelete
  2. emmie thanks 4 da comment... ermmm yg penting kene pikir budget tu je... so budget mcm mane

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis