Nov 7, 2010

Kotak Lagu = Song Box...

Alamak kat luar ni ujan plak... Kalau ikut ati nak tdo sajerk sejuk2 gini... Tapi aku ni ikut jari jemari... So taiplah entry blog... Mggu lepas pya citer, mase aku kat Kalumpang kan ade berkarok ngan kengkawan kan... So x puas melalak kat dalam utan... So esok tu melalak plak kat dalam kotak... Tau ngape aku panggil kotak sebab name tempat die "Song Box"... Huhuhu kat Wangsa Walk... Senang dekat je ngan umah aku...

G bersama ngan Kak Kintan... Huhuhu tetibe nama Kak Intan bertukar jadi Kak Kintan... Jintan manis ka Jintan masam kak... Huuiissshhh bahaya kang die senduk muka aku... Ampun yo kak... Raya haji nak dekat nant sy mntk ampun... Seperti biase untuk panaskan anak tekak ni aku mesti mulakan dgn lagu Ibno Reza - Mimpi Yang X sudah... Lepas tu baru nyanyi lagu Awie, Amy, Rock kapak lah senang (jgn ko mimpi ko Sopian)... Hahahaha aku tpu ok... Rock kapak aku nyanyi nant kene kapak anak tekak aku... xleh tggi sgt tu hehehe... 

Dalam 2 jam gak ah kite orang dalam kotak tu... Selamat x koyak, sbb kotak tu dah disalut ngan simen... Klu x dgn sore kak intan je ermmm paham2 jelah hahaha... Ampun lagi skali... xdelah gurau jerk suara kak intan sedap ok... Sape dengar nak signlah x gitu kak huhuhu... Ermmm lega ati n perasaan ni bile layan karok... Lupe segala masalah... Yeahhh enjoy yer kawan... Happy weekend...






2 comments:

  1. When is Raya Haji anyway? Havent looked it up. By the way what pants size are you wearing? If there are any sales i can by for you guys.

    ReplyDelete
  2. Syafiqqqqq... missed u so much syafiq... Raya Haji on Nov 17th... R u back on that day? My saiz 31/32, the rest i will ask later k... Any picture like 2 share with me?

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis