Nov 25, 2010

Pantainya Nyaman Skali...

Ermm memBZ aje aku skrg ni.. Mula2 semangat nak update blog ale-ale balek keje pun dah pkl 10 @ 11 Malam nak update pun otak dah beku... K mane yg sempat ajelah... Masih cerita di Swiss Garden... Pantai die mmg sangat-sangatlah Bersih... Cantik... Tenang sangat weh ddk sini... Aduhhh x menahan... Hehehe... Kat sini die ade sediakan org utk uat aktiviti sukan... Mcm bola sepak pantai ke... Memanah... Macam-macam lagilah...

Bagi yang nak makan malam, restoran kat tepi pantai pun ade k... Dah puas dok lepak-lepak cuci mate siket... Naek atas kite orang mandi kolam... Haaa nape atas erk? Sbb Kalau korang nak tau nak ke Pantai die kene jalan kaki ke bawah... Resort die ni mcm kat atas bukit... Haaa mcm kat negara omputih lak hehehe... Ape pun kolam die sgtlah besau... Mcm2 acara berenang leh buat... Kuak lentang, kupu-kupu, penyu, itik sumelah hehehe...









No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis