Nov 22, 2010

Wajah Keriangan Kanak-Kanak Ribena Di Aidiladha...

Salam Aidiladha sume... Huhuhu lambat sikit nak tulis entry kali ni... Aku sgtlah bz menjak-menjak neh... K saje je aku nak kongsi citer... Raya baru ni aku ngan family x ke mane2... So duduk ajelah umah diam2... Tapi x lame pastu Makcik aku dari Cheras... Same Pakcik aku dari Sentul sampai... Hahhh barulah riuh rumah aku time tu... Sangat syok... Yelah raya klu sunyi x best lah plak...

Time tu hujan... So lepas hujan reda... Baru ajak meka-meka yg bernama kanak-kanak ribena bermain di laman rumah... So ape lagi aku pun bawak kuar ucuk aku huhuhu... Mase utk pose kanak-kanak... Dorang ni mmg sangat gemar bergambar... Tu yang lagi bangkitkan semangat den tu haaaa... Pastu nama pun budak-budakkan... Kalau x gaduh mmg sah... Tengok jelah gambar ni... Jom layanzzz...















No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis