Dec 22, 2010

Ape Lagi Hambik Gambar Lor...

Sebelum aku nak melabuhkan tirai cerita pasal Genting ni. Aku nak sharekan gambar2 kite orang mase kat sane... Mase dah puas dok keliling kat situ... Memasing dok relax sambil mentekedarah aiskrim... Korang ni kan dah tempat sojuk lagi mau makan aiskrim x ke sakit anak tekak tu haiiisshhh... Kepenatan lum terasa lagi, so byk mase terluang, memasing plak agak menggila bergambar macam aku... Ape lagi tanpa berlengah haa kecek sane kecek sinilah...


:: Ngan badut ni pun jadi... disebabkan die colourful aku ambklah ::


:: Gambar bawah ni paling aku suke sebab aksi nak melompat, ade muka mcm nak terberrylah, menahan anginlah... macam-macam ade ::






:: Hasil die tengoklah atas ni santek kan... huhuhu i loike ::


:: Yang gugurl x leh lompat2 bahaya kang lain plak melompat so ambk gaya ayu2 sudah ::





Demikianlah cerita geng budak opis bersuke ria kat Genting Highland... Tapi nak kongsi cerita sikit... Cerita agak seram sikit... Mase balek tiket bas kan 830 malam... So kite orang naek cable car dalam pukul 730 malam... Mase tu permandangan mmg agak gelap gelita, cume bertemankan lampu kat dalam cable car sajerk... Boleh plak cable car tu stop tengah jalan... Kite orang dalam tu kene kacau, tingkap dalam tu kite orang sume dah tutup... Tetibe membe aku Ezwan rase angin kat telinga, bila toleh tgk tingkap terbukak... Ape lagi melompat ah memasing dalam tu... X lama lepas tu bile dah jalan aku ternampak bayang2 orang ddk dekat seat belakang arah bertentang dgn kami (mayb khayalan sbb tengah takut)... Masuk ni dah 2 kali aku kena... Ape pun org kate nak suke suki pun kenalah berigt... Kat kawan2 sume korang mmg rock ah... Next time kite g cuti sesame laks huhuhu...


No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis