Dec 14, 2010

Cousinku kawin...

Salam wahai sahabatku... Cerita demi cerita aku dok update x tau ah korang bosan ke x baca entry aku neh... Kalau bosan just pandang je jgn baca ok... Paksa rela ke rela tapi x mahu ke xmo x ikhlas mcm tu ngehngehngeh... Kelmarin dok g ke Kampung Air Merbau, Melaka sedara aku kawin... Pastilah orang meramaikan klu x bukan kenduri kawin namanyer...

Yang best dapat jumpe sedara mara yang dah lama x jumpe... Bile salam mule lah dok tanya "Ni anak sape... a'ahhh lain dah besau panjang dah, dulu kecik je" (loghat orang melake)... Habis x kan aku neh sentiase kecik kan hahaha... Pastu dapat gak jumpe sepupu Ibu yang pelakon tu... Alah xdelah glamour mane pun, tp suke tgk die belakon citer2 drama... S.Rohani... 

Lupe plak nak ucap... Selamat pengantin baru & Semoga kekal ke anak cucu... cicit... piot... k... Amin... (tetibe name pengantin aku lupe)...



:: Geng Kompang siap ade jambul... mahal tu ::



:: Macam kenal je mamat tu... tidak paparazzi ::


:: Apelah yang mencuit ati Ibu same Bape aku neh ::


No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis