Dec 5, 2010

Harap Schwarzkopf Dapat Membantu...

Aku ni ade masalah rambut lak sekarang neh... Makin meningkat usia ni banyak lak rambut yang guguq... Orang kate memang tiap-tiap hari akan guguq... Tapi aku ni guguq melampaui batas... So agak merisau gak... Balek nengok muvee terus g guardian nak beli syampoo yang kehabisan... Dok tya pendapat kakak kat situ die kate Jenama Syampoo yang aku guna sekarang mmg x elok... Aku macam sangsi gak, sambil tu die suggest guna "Schwarzkopf"... Tapi syampoo xde jual situ... Jenuh plak g mencari... Kebetulan ade banyak salon kat area Wangsa Maju... Nama salon "Hair Art" walaupun dah tutup tapi die tetap melayan aku... Pulak ade promotion beli satu percuma satu... Aku beli ah syampoo so dapat ah free lagi satu... Yang Hair tonic lak aku x mo free so die bg diskaun 40%... Yang Hair treatment aku beli mase kat guardian... Orang salon pun cakap yang sama macam kakak kat guardian tu cakap...So harap-haraplah rambut aku akan kurang keguguran, Insyaallah... Dah macam pompuan lak nak sibuk-sibuk pasal ni... Tapi bagi aku x salah sume tu kan... Market kene jaga ma E'eh mcm tu laks hahaha....




No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis