Dec 24, 2010

Ke Restoran Nelayan Titiwangsa...

Salam Hari Jumaat sume... Nampak gayenyer entry pasal makan bertemu kembali... Bak kate membe akulah, blog aku ni byk citer pasal makanan... Kadang2 tu leh uat die keliur je... Mintak ampun yer kengkawan... Perkara makan ni berlaku tanpa x disengajakan... Bile lapo die masuk mulut... Pastu perut dah kenyang pegi ke otak terus mau taip entry... Hahaha...

Ni cerita bersama bebudak opis... Tahun ni opis x de Annual Dinner, so setiap sorang diperuntukkan duit untuk menjoli... Tapi bukan untuk menjoli sensorang tapi berkumpulan sajerk... Tu yang dorang cadang g Nelayan tu... So lepas habis keje hari jumaat yang entah bape minggu lepas aku pun dah hilang ingatan, terus menuju kesini... Orang agak ramai sebab campur dari company yang lain pun ade...

Makanan sangatlah banyak, dihidang secara buffet... Steamboat... Nasi putih serta lauk-pauk... Mee Goreng... Kuih-Muih... X berapa igt plak bape, kalau x salah RM30++... Bagi aku makanan die kat sini oklah... Ade yang best & ade gak yang kureng siket... Janji perut kenyang tol x...





















No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis