Dec 23, 2010

Memang Lawak Kalau Dikenangkan...

Hahaha wehhh gelak wehhh tolong gelak... Aduhh x menahan ni... Gelak tanpa henti PLEASE... Ok sekarang serius hahahaaha alamak x leh nak serius aku bantai nak gelak gak bile nak tulis pasal enrty ni... K macam nilah meh aku open the story mory... Ekceli ni kisah mase aku muda mudi... Skrg muda jgk okey, cume meningkat usia je... Mase ni dekat UiTM Lendu, tempat aku belajar... Biaselah bebudak part 1 dorg akan di invite ke Annual Dinner... 

Tema mase tu plak RETRO... Agogolah kite nampaknyer... Aku ni bukan suke bergambar je pulak memang suke bab berpesen pesen ni... X silap aku lah mase ni tahun 2006, tetibe terkenang... Ko bayangkan baru sekarang aku kongsikan kat korang... cerita dah basi tu... Tapi tatap aku nak kongsi... Dengan muka kebudakkan yang x boleh blah, menggelap je kulit... Adus malu muke aku neh (sambil tutup muka ngan 3 helai rambut)... Yang penting masing-masing melaram x hengat... Dgn sunglass memalam bute... Skaf lah bagai... Siap pinjam mak & nenek pya bajulah... Tapi yang penting we olz happy sgt2 malam 2...

Kepada membe2 Diploma Perakaunan 2005... Kalau korang tengok silelah gelak sesame sendiri okey... Bukan untuk sape pun korang gelak utk diri sendiri gaks... Jgn nganga besau2 nant masuk plak katak kodok hahaha... Missed u olz sesangat... Kat readers yang membaca entry ni, sendiri tekalah mane satu aku hahaha...












11 comments:

  1. aduh!!! gelak bangat nie bile tgk gambo nie... paling x leh tahan kt vespa...

    ReplyDelete
  2. fifi : wehh tau xpe hahaha lawak aku smlm mase nk tulis lg terbahak2 aku gelak tau

    ReplyDelete
  3. seluarrrr xleh blaaa...nak pinjammmmm..hahahah

    ReplyDelete
  4. AyOooo walaupun i blh cam yg mana satu u tpi seriously lain sgttttttt. Hahaha u mesti g buat pembedahan plastik uda...... huhuhuh.... Npe dulu gelap??? Heeeee......

    ReplyDelete
  5. kamal : kan mmg x leh blah weh hahahah lama pya style haha

    may : hahaha dulu i kuat berjemur may hahaha.... gelap mcm bontot kuali tau hahaha

    ReplyDelete
  6. used to study here..lendu..hehe..rindu plak tetibe tp u oll mmg sporting la..betol2 ikut tema..

    ReplyDelete
  7. chaya^aine : hehehe membe2 mmg sporting kan... hehehe lendu gak kan

    ReplyDelete
  8. yeahhh..idup lendu..!! tetibe! ahahahaha...

    ReplyDelete
  9. terbuka plak post sekian lama ko yan..ahahhaa sgt rindu LENDU!! d best moment mmglah dinner nie.. PART 1 batch kiter terbaek !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. TIA : memang terbaekkan batch kiter... huhuhuhu rindu zaman dulu... aku ade gambar kroang okey

      Delete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis