Dec 12, 2010

Mengetes Keto Baru...

Uuuuuwaaaaa bau kedailah wehhh... Ade orang beli keto baru... Yang malangnyer bukan akulah kan tapi yang amat pastinyer membe aku Kak Intan... PERSONA tu, terkesima kejap... Kebil-kebil mate aku ni x padam-padam sampai la ni hahahaha... Tahniah kak dah ade aset sendiwi... Dengan x berlengah-lengah semalam jugak kite orang berdesup ke Pavilion... Pulak aku yang die suruh drive kan... A'ah (sambil geleng pale terhangguk2) ohhh yeahhh.... Sangat lazat rase mcm nak makan keto tu...


Pegi sane igt nak cuci mate je... Teringat plak membe aku ade bagi diskaun kad dari Esprit... Sesaje lah melawat kawasan (konon melawat)... Skali mate tepat memandang kurang 267 darjah kot... Makkk oiii Ibuu beg santekkkk... Ermmm tangan sambil kate noh noh, tapi tangan kat beg beg tu kate mai mai... Ermmm orang panggil x kan nak blah kan hahaha... Terambiklah aku satu beg dgn cara x sengaja.. Dapatlah pakai g koje, maklumlah skrg tengah nekad nak naek train g keje selama sebulan....

Kak Intan pun huhhh same gak 2 X 5 = 18 - 5 nampak %... Macam tulah orang pandai matematik kalau korang nak tau... die elergik dengan sifir macam tu... So nak blaja sile blaja dr Kak Intan k.... Masuk Cotton On ternampak kasut die dah macam kene panah cinta asmaradana... Puas aku baca segala ayat tp mcm mane xleh kawal hahaha...






Balek tu kite orang singgah terus ke Bangi kopitiam, Setiawangsa... Haiii relax cool chill sajerk perasaan... Hari-hari gini kan bagus... Fav aku kalau g sini mesti mau makan Bihun Tomyam... Pulak Air Bali Cincau... Kak Intan pekena Nasi Goreng Chicken Chop same Air Asam Boy... Gitulak gamak citernyer 2 berhati menciwi... Kak lagi skali keto sangat lazat... Jago baek-baek...




4 comments:

  1. alahai yan, beg tu..almost dah kaktin beli santekkk...kononnya nak boh netbook la, tapi main reason nak cari backpack..so, tak jadi...hihihi

    ReplyDelete
  2. hehehe yeke kak tin... sy cadangkan beli beg crumpler sangat cantek utk netbook ade macam2 colour tau

    ReplyDelete
  3. malas nk ikot ko len kali..abis pitih den..huhu..oit2!amik gambar tanpa kebenaran yek.

    ReplyDelete
  4. kak intan : hahaha motip nak kene kebenaran heheheh

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis