Dec 28, 2010

Pergi Tak Kembali...



Salam... Selalunya cerita-cerita happy yg aku coretkan dalam ni... Tapi kali ni satu berita sedih aku nak kongsikan... Semalam tepat jam 1145 pagi nenek aku telah menghembuskan nafasnya yang terakhir di Hospital Selayang... Akibat Semput & Tekanan Darah Rendah, Selama 4 hari Arwah terlantar di ICU... Aku, Family semua akur dengan kehendak Illahi... 82 tahun usianya... Jenazah selamat dikebumikan di Tanah Pekuburan Sungai Tua, selepas Solat Asar... Walaupun aku x berapa rapat dgn nenek sebelah ayah... Tetapi pemergiannya tetap aku rasai... Nenek yan sayang nenek sgt2... Bagi sesiape yang membaca ni marilah sama-sama kite sedekahkan Al-Fatihah...

3 comments:

  1. takziah...
    al-Fatihah untuk Allahyarhamah.
    semoga berada di bawah lindungan Nya.

    ReplyDelete
  2. al-fatihah..
    takziah tok sufian sekeluarga....
    semoga dicucuri oley ALLAH hendaknyer..

    ReplyDelete
  3. Fiza : Thanks... Amin

    Hawiz : Thanks jugak.. Amin

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis