Dec 22, 2010

Sekawan Berangan Macam Kat London...

Semekom... Macam korang sedia maklumlah kan... Kat genting ni ade bas double decker mcm kat London tu... Die senarnya sebuah cafe, so korang leh dok order & makan kat dalam bas ni... Bagi kite orang yg sedey ni nak g ke London sane agak kurang budget, cukuplah hanya pegi kat sini... Cuaca ala-ala sejuk dihujung jari... Jadilah kan... Pulak tepon die pun agaknya diterbangkan khas dari sane... Agaknyalah aku x tau ah betul ke idok... Tapi memang best pulak kene ngan orang mcm aku ni alergic asik nak bergambar... Ape lagi posing sane posing sinilah... Nahhh hambik ko tgklah gambar kite orang neh sepuas mungkin...









No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis