Dec 21, 2010

Singgah Dinosaurland

Mase kat sini kalau diikutkan leh naek boat kecik pusing satu Dinosaurland ni... Orang ramai so x jadi nak naek boat... Kite orang just jalan-jalan je kat taman dinosaur die... Aku punya pendapatlah kan kalau dorang cat balek patung-patung dinosaur ni lagi nmpk cantek... Dah lama sangat so pudar je nampak... Kat sini xde ape pun sume kalau naek boat tu dalam nanti ade robot dinosaur dok gerak sambil mengauumm... aumm aummm... Sambil berlatarkan cerita tentang dinosaur... So aku selitkan jugak gambar lama yang penah aku masuk dalam tu...














No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis