Dec 17, 2010

Wehhh Jom pegi Penang...!!!

Mownink sume... Korang uat pe tu... kije ke? Huhh ape barang kije cuti lah weh hehehe... Jangan marah ah... Tenangkan mood kowang tu ngan baca entry2 aku yang lepas-lepas... Baru layan... Ermmm aku cuti hari ni mau p holiday... Yahooo aku bercuti ke Penang plak kali ni... Sangat happy sambil ke cuping telinga aku senyum neh... 3H2M aku akan berada kat sane... Lepas subuh terus gerak kekdahnyer... Semangat kan, haaa untung dapat membe mcm aku ni semangat tu penting... Entry baru pun mcm liat je nak update... Tggu ah balek nant baru update... Ape pun doakan aku selamat pegi dan selamat balek yer... Insyaallah... Yang kije uat keje tu g uat kije kau, jgn dok tenetttt sajerk... K kawan-kawan adios...


4 comments:

  1. nohafiza : tq hehehe... nikol lah plak

    ReplyDelete
  2. sufian..eh nicol..selamat pergi dan selamat pulang..jgn lupa ole2..keychain cukup la..huhu

    ReplyDelete
  3. suria amanda : huhuhu dah balek pun x dapat nak beli ole2... anyway thanks sbb sudi terjah blog sy neh hehhe

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis