Dec 27, 2010

Xchange Gift @ Opisku

HOHOHOHO... Bunyi gini bukan sbb nak wish Xmas... Tapi nak mengshare cerita pasai opis aku last week ade uat xchange gift... Senarnya setiap tahun opis mmg buat pun... Yelah sempena nak tahun baru... 2011 dah nak tiba... 2 menggu sajerk lagi... Hai takut gak sekejap je rase mase berlalu... Ok berbalek pade gift, Tahun ni kelainan sikit kite orang x payah susah-susah pegi beli... Team Leader memasing dah p belikan... Sebab musabab die, tahun2 lepas adelah yang busuk punya ati... Bagi ape korang tau... ROTI... yer ROTI yang kite makan sapu jam tu... Erti kate lain x paham jugak BREAD.... Haa paham kan... X paham jugak bahasa lain aku x tau... Bukak kamus muka surat 80 hehehe... Ade ke patut weh, haii x ikhlas betul...

Tahun ni aku sapat "Magnetic Pen Pot"... Ermmm santek gak lah... Tapi agak jeles gak kawan-kawan punya dapat lagi santek... Haii xpe rezeki memasing... Igt jgn dengki slalu x elok Tuhan marah... Enjoy ur daylah kawan2ku... Adios...




No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis