Jan 10, 2011

Anugerah Juara Lagu Ke-25...


Huhuhu habis sudah dup dap dup dap buah jantung aku ni nak menunggu keputusan AJL ni... Opss lupe sajerk nak memberi tau usia AJL ni same dengan usia aku yg comey ni... Tapi aku 19/4 ni akan 25 huhuhu... Ok2 berbalek pade AJL... Ermm aku mcm hampa je senarnya ngan keputusan die... Tapi ape nak buat keputusan dah pun kuar... Ni bukan periksa SPM ke yang boleh dok ambk repeat paper kan... So terimalah seadaanya... Rezeki memasing...

Pertama/ Juara : Anna Raffali - Tolong Ingatkan Aku

Kedua : Meet Uncle Hussin - Drama King

Ketiga : Hafiz - Noktah Cinta

Persembahan Terbaek : Faizal Tahir - Hanyut

Vokal Terbaek : Hafiz Noktah Cinta

Ape pun malam tu yang sangat best bg aku... Faizal Tahir, Hafiz, Yuna... Aku dah budget2 dorang menang huhuhu... Tapi ade tekaan yang salah... Ape pun Tahniah kat dorang...

2 comments:

  1. okeyh pew Ana Raffali? memartabatkan bangsa Melayu..menghasilkan karya dalam bentuk puisi dan mendendangkan nyer dalam bentuk lagu..

    tekaan lecturer sy tepat..HEHE

    ReplyDelete
  2. Japierah : huhuhu yeke... best tu mmg best tp org yg sy minat x menang tu yang hampa... huhuu tp ape pun rezeki memasing kan

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis