Jan 9, 2011

Best Fwen Aku Dah Khawin...

Salam hujung minggu kengkawan... Pasti ada yang sibuk menghadiri majlis perkahwinan membe2... sedare mare... keluarga sendiri hujung2 minggu gini kan... Selamat menjamu Nasi Minyaklah yer teman2... Aku just nak share story... Membe baek aku yang aku berkawan sejak dari Tadika dah ke jinjang pelamin minggu lepas... Wuuhuuu macam x percaya je die dah dulu... Alhamdulillah... Majlis berlangsung di Golf Club Bukit Beruntung... Masing2 mengenakan pakaian berwarna biru langit... Memang sangat sweet tgk korang... Bile jumpe parents die dorang pun x cam aku sbb dah lame x berjumpe hehehe, dah lain sangat katenyer... Ape pun aku ucapkan Selamat Pengantin Baru kat Reza Afandy & Aimi... Semoga kekal ke akhir hayat...  Tahniah Bro...





:: Gambo mase sekolah rendah ::

P/S : Dalam keto perjalanan ke Majlis Bapa aku dah dok menanya, Reza dah ko bile lagi... Huhuhu dah agak pasti kene tya pya... Lom ade jodoh yg sesuai hehehe...


6 comments:

  1. soklan standard: lum jumpe yg sesuai or memilih sangat?? eheheh

    ReplyDelete
  2. huhuhu ermmm memilih tuuu ermmm x ah sgt hehehhe

    ReplyDelete
  3. mesti terase kesayuan HAKHAK
    sabow yer..ngee~

    ReplyDelete
  4. japierah : mmg rs gak kesayuaan huhuhu

    ReplyDelete
  5. lor..bawu 24..mude lagi tuh..cakk3

    ReplyDelete
  6. japierah : huhuhu mude ke huhuhu mcm tua sikit je sy hehehe

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis