Jan 10, 2011

Ibu & Adek...

Huhuhu sengeh sikit di pagi buta neh... Minggu lepas malam sebelom sambut New Year tu aku kuar ngan Ibu same adek aku... Mau nonton wayang senarnya... Aku dah booked dekat Cathay Cinema kat The Curve... Tapi jalan mase tu mmg sangat2 jam... So mmg dah terlambat tukarlah plan g OU nonton muvee... Nonton citer Gulliver's Travels 3D... Sanggup tu x mo tengok ngan membe2 sbb dah berjanji ngan adek kesayangan aku doremon neh hehehe... Ermmm tapi hampa sangat sbb x berape best... Pulak effect 3D die x bape gempaks... Tapi ape nak buat layan sajelah...

Habis tu kite orang dok tukar destinasi menuju ke Ikano sbb mau jugak makan Manhattan Fish Market... Huhuhu so Ikano sajerklah yang paling dekatkan... Aku ambik set "Mister Claw's Sharing Platter"... Uuuu mmg mengiurkan sangat sedap pulak ade ketam yg sgt2 besar... Puas makan... Habis tu menuju plak ke Ikea mau mencari barang2 sikit... Ermm sejuk mate ni memandang nengok dorang hias2 bilek tdo sume... Haiiisshhh kalau aku yg dapat bilek gitu mmg kejap jelah kemas je pun... Pastu bersepah huhuhu... Name pun lelaki kan... Paham2 jelah... Ermm hari yg sangat enjoy same Ibu & Doremon hehehe...








2 comments:

  1. anak dan abg yg bagus. jarang ada org lelaki nak pergi tgok wayang dengan emak ngan adiknya.. sapelah yg bertuah dapat jejaka ini kan.. heheheheeeeee

    ReplyDelete
  2. Bunga : huhuhu ape salahnyer sian lak mak2 kite... dorang pun terign gak tp mgkn dorg segan nak cakap... so bwk2lah dorang jalan skali hehehe

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis