Jan 12, 2011

Jeruk Berwarna-Warni

Korang hantu jeruk x? Huhuhu kalau tanya aku ermm dulu kecik2 sukelah... Tapi dah besar ni xdelah heran sgt... Tapi bagi sesiape penggemar Jeruk tahap nak giler... Haaa silelah dtg ke Penang... Xdelah semate2 nak beli jeruk kene pegi Penang kan... Kang korang pulak kate aku yang giler... Buleh je dapat kat pasar2 malam umah korang... Tapi kalau kat Penang ni harga die jauh lebih murah banding kat tempat2 lain... Aku mase g kedai tu suke giler tengok jeruk2 tu warna-warni... Aikk giler jgk rupenya tuan blog neh hehehe... Kedai berdekatan dengan Nasi Kandar Line Clear je... Macam2 jenis ade.. Mangga, Kedondong, Salak, Cermai haii senang kate macam2lah sampai lupe nama2 die... Tapi dinasihatkan jgn makan terlalu banyak k, beringatlah sikit... Nanti sakit tekak bil g klinik aku xmo tanggong... Sendiri mau hengat... Tekak kene jaga nant nak belatih vokal aaa aaa aaaeeokk tetibe suara keldai plak bunyi... hehehe... K kawan2 adios huhuhu...












4 comments:

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis