Jan 13, 2011

Ke Batu Feringgi Pulak...

Malam mase kat penang, last tempat malam tu untuk merayap kite orang g ke Batu Feringgi... Tapi singgah dulu ke Hard Rock sebab mau menukur baju aku yang sendat... Huhuhu selamat dapat tukar kalau dah sampai KL mmg sedekah kat orang jelah jawabnyer... K Kat batu feringgi ni die lebih kurang mcm pasar malam atau lebih senang kate mcm uptown/downtown kalau kat KL... So banyak barang2 yang agak murah kat situ mcm souvenir2 ke... Barang hiasan rumah, lampu2 die sangat cantek rase rugi lak x beli... Yang paling penting DVD agak murah yer... So adek aku awal2 dah pesan suruh borong DVD cerita korea... Mmg wajib tu borang ah namenyer... Dah puas menyopping, kite orang terus menuju ke Persiaran Gurney mau penekena char kuew teow balek... Yelah nant balek KL kempunan x makan kan... Ni pun still terasa-rasa lagi kat bibir ni Pasembur same Char kuew teow... Sangat sedap....






No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis