Jan 27, 2011

Layang-Layang Angan Ku Musnah...

Salam Jumaat sahabat2... Huhuhu dengar tajuk entry tu mcm familiar ajerk kan... Hahaha tetibe idea masuk kat urat otak neh... Tu yg terus tulis... Huhuhu nak luah perasaan siket, Sekarang ni balek keje aku naek train, pastu naek bas... Motor aku x g betul2kan lagi, nak buat mcm mane weekend ade je prog... Aku angin ah tggu bas kat putra dari dulu sampai sekarang mmg x ubah2 lambat die... Bas ade tapi die nak gerak ambik penumpang lembab... Tension btol, keje balek dah ah lambat, kadang2 pukul 11 malam baru sampai umah... Penat badan... Tolonglah yer ubah siket perangai anda sebagai pemandu bas, x nak keje bagi orang lain yg tgh dok mencari keje... Sekian...

Cerita pasal layang-layang ni, mase kakak aku balek KL untuk check up n register untuk bersalin kite orang pegi... Kite orang sefamily beristi rehat kat Taman Metropolitan Kepong... Situ memang tempat untuk orang main layang-layang, jogging, ermm macam-macamlah buleh buat... Jgn ko bukak gerai warung kak Kiah dah kat dalam tu... Mau kene perhambat ngan btg penyapu hehehe... Hari tu Layang-layang x mau naek tinggi, angin x berapa bagus mase hari tu... Orang-orang lain pun hampa je dengan muke toyer... Tapi ape nak buat lari-lari je lah nak sedapkan ati bagi die terbang... Penat tu beli mase g OU... Unik x Layang-Layang Sotong ni hahaha... Tapi kat situ lagi mcm2 jenis lagi ade... Kalau nak ikutkan bile ade angin dekat kawasan situ, Permandangan mmg cantek sbb dihiasi dengan Layang-layang di awangan... X kire saiz kecek besar sume ade... Haiii xpe nasib x menyebelahi kite orag hari tu, mungkin boleh cube lain kali...









:: Adek Badek Aku ::


:: Ibu sesame memacik aku ::


:: Gambar bebudak atas & bawah ni sumenyer sepupu aku ::

2 comments:

  1. salam...sufi..hari ni kames lor..esok bru jumaat.huhu..
    pehh..lama tak main layang2 bro..rindu lak time main kt kg lu..kt sawah...waaaa..syoknyer jadik budak2 blk.

    ReplyDelete
  2. hawiz ekceli sy nak post hari jumaat dah draft tersalah hari lak hheehehe... sonokkan dpt jd bdk2 balek hehehe

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis