Jan 6, 2011

Menuju Ke Hard Rock Penang

Salam... Hujan lak pagi2 ni... Nampak gayenyer masuk lambatlah opis jap lagi... Alang2 dah lambat kasi update satu entry... Cerita masih suasana di Penang... Kite orang dok pusing-pusing lepas makan laksa tu... Ternampak Hard Rock Cafe yang tersegam indah... Indah sgt hehehe... Mula-mula plan same afiq mau dengar live band malam tu, tapi x jd... So singgahlah pagi tu dok ambik gambar kat situ... Puas ati... 

Situ ade Hard Rock, Hotel dengan Hard Rock, Cafe... Dah pegi sane x kan x nak beli ape2 untuk kenangankan.. So belek2 tengok Tshirt... Bagi aku Tshirt yg lagi cantek dekat Hard Rock, Cafe... Aku test baju yang didisplay muat... Saiz S... Bile balek hotel try balek ambk ko dah macam pakai koset plak aku rase... hahaha bukan pinggang kerengga lagi dah jadi pinggang lebah... sendat weh... So malam tu nak x nak g lah jugak Hard Rock dok tukar balek ambik M... Nasihat disini baju display tu ramai yang dah mencuba so die dah mengembang, try jugak yang baru kalau boleh k... Ape pun decoration Hard Rock ni luar & dalam die sangatlah cantek... Ade rezeki mau pegi yang kat tempat2 lain lak huhuhu...







No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis