Jan 2, 2011

Merah Merah Merah...

Huhuhu... Tadi mase lepas balek dr wedding membe baek aku... Xde uat ape aku pun bukaklah laman2 web sesajerk... Terbukak laman web Converse... Pastu terpandang pulak satu kasut neh... Uuuuiiissshhh canteknyer... Merah lak tu warna peberet aku... Pastu saje gatai2 kuar, ajaklah membe g ke Pavilion... Jalan menonong-nonong terus ke Butik Converse... Tetibe ade orang toi toi toi (hujung jari usik bahu aku)... Aku toleh lahhhh ropenyer membe yg lama dah x jumpe... Asila hehehe ngan BF die... Bla bla bla dok borak siket Uuuuissshh terkesima kejap sebab terperasan die pierce lidah (ok cila ko mmg, ermm mmg berani) hehehe... Sambung citer kasut... Dok tawaf satu kedai tgk kasut tu xde... ok hampa... tya promoter situ kate mmg xde stok dah habis... Suruh tanya outlet lain call ke... Die kate "Mustahil ade sbb die limited size je" Ermm mcm malas je bunyi die... Agak hampeh... Tapi terpandang kasut lain ermm santek gak tapi berbelah bahgi... Tetibe pulak mcm nak suruh aku angkat gak... Ade sorg mamat/pakcik lalu depan aku pakai kasut tu... Ermm cantek gak bile die pakai... Tutup mate terus g ke kaunter... Ok ka...???


:: Kasut yang dah kehabisan stock ::


:: Aleh-aleh beli yang ini ::

Aku ade lagi satu benda yang teringin sangat2 nak beli... Tapi x jumpe2... Ade nampak kat bundle kampung baru... Ermmm tapi aku ni x confident siket mau pakai bundle... No comment huhuhu... Kalau sesiape ade tau kat mane ade jual baju baseball ni bg tau lah info... Kat FB dah cari online store tapi stock xde...





4 comments:

  1. Salam. Nak tanya skit. Dah dapat belum baju baseball tuh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam : Sorry memang lama baru sy nak reply sebab x perasan... sy dah dapat kamu leh bukak link ini

      http://oditusufi.blogspot.com/2011/12/sape-mau-cari-baju-baseball.html

      Delete
  2. hi nak tanya dah dapat ke baju baseball tu? Nak tau kat mana tempat yang boleh dapat. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kamu jugak mintap ampun sebab sy reply lambat... saya dah dapat nanti kamu refer link ni

      http://oditusufi.blogspot.com/2011/12/sape-mau-cari-baju-baseball.html

      Delete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis