Jan 11, 2011

Nasi Kandar Line Clear...

Makan makan dan makan gugugu... Makanan mmg sedap kan... Korang penah makan Nasi Kandar yang teramatlah famous dekat Penang x? Name gerai die... "Nasi Kandar Line Clear"... Dibuka 24 jam... So tengah-tengah malam pun kalau perot korang dok main lagu keroncong, dangdut ke... Nak pekena Nasi Kandar mai lah sini... Walaupun name gerai Line clear... Tapi aku tengok Q die x penah clear, sentiase ajerk ade orang beratur... Aku x nafikan mmg terbaek Nasi same Lauk-lauk die kat sini... Sedap hingga menjilat jari... Aku tulis entry ni pun teringat-ingat rase die kat mulut ni... Lapo lak haiiii....

Menu yang kite orang ambik mase tu... Yang utama mestilah Nasi k... Kari Kepala Ikan... Ayam goreng... Kari Sotong... Sayur kobis... Kari kepala ikan tu sangat besar dah mcm jaws lak nengok... Tapi sedap huhuhu... Korang layan jelah nengok gambo2 yang ade k... Bagi aku sangat murah... Seramai kite orang hanya kene RM133 aje... So berbaloi n puas sbb kenyang... So jangan lupe g sini mase korang cuti kat Penang k... 








:: Tengok gigi ikan dah leh jadi gigi palsu ::



No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis