Jan 1, 2011

New Year @ The Curve

Happy New Year sume... Kemane je korang celebrate new year semalam? Aku menuju ke The Curve... Mula-mula rase mcm malas nak kuar ngan orang sesak-sesak... Tapi membe punya pasal kuar gak... Nak kate jam smlm xdelah sgt... Kete park dekat Tesco, free yer smlm... Banyak gak artis yang ade... Shila, Tomok, Artis Chinese & yang paling penting Colby O'Donis ade.... Yahooo sgt best banyak lagu die perform... Tergoyang-goyang badan aku neh... Oh yeahhh sgt best... Tomok lak siap nyanyi lagu lama die "Sejarah Mungkin Berulang"... Ok jugak dah kurang sengau2 die... Pulak ramai yang nyanyi same2 lagu ni... Orang sangatlah meramai mcm semut malam tu... Sampai nak jalan pun dah macam lagu fafau Bahu ke bahu tu... Tensen pakcik... Habis baju, muke, ketiak kene semburan buih-buih... Bunga api yang penting bile new year kan... Sangat catek & hebat, kebom kebom bunyi... Sile tunjukkan muka kagum anda hehehe... Pastu dah nak balek dapat bergambar dengan Shila... Happy new year korang...







No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis