Jan 30, 2011

Photo shoot @ Nature Park K.S'gor...

Hari ni pukul 6 lebey sudah kuar umah... Park kete kat putra ambk train ke KL sentral pastu Komuter ke Padang Jawa... Ade membe bernama Radzi tggu kat situ... Membe uitm aku, disebabkan die ni bdk photographer so die ajak mau kecek kecek @ Nature Park Kuala Selangor... Mula2 plan mau g Tanjung Tuan tp mcm boring je, tkrlah ke sini... Huhuhu... Jalan sambil blaja, sangat bijak seperti kancil huhuhu... K kawan2 jgn lupe bekpes wokey... (Diri sendiri pun x bekpes lg, tolong anta McD hahahaha)


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis