Jan 31, 2011

SIANG Kali Kedua...

Salam senin teman2... Kali ni entry aku bukan berkenaan waktu mahupun mase... Tapi macam biase berkenaan dengan bab makan... SIANG ni name restoran senarnya... Terletak di Sogo aras 6... Jenis-jenis masakan Cina... Ni kalau korang nak tau year end 2010 punya ceriter... Lambat sikit pale ni nak loading, baru skrg complete hehehe... Untuk menghabiskan uit balance dept bdk opis yg lain setuju mau makan cni... Wallawey sedap sangat sampai menjilat alas meja huhuhu, sebab tu entry aku "SIANG kali kedua" maknanya dah 2 kali teman dtg makan sini... Click sini...

Macam korang taulah kan... Kalau style chinese makan die lebih banyak lauk... So memacam jenis lauk ade mase tu... Sampai x ingatlah... Selamat membe chinese so dorang ingatlah nama makanan ni sikit2... Korang cuci matelah tengok gambo2 makanan ni eh, kalau nak merasai die dtglah ke SOGO... huhuhu



:: Sup Tofu ::


:: Ayam Lemon ::


:: Udang Gorang bersama Susu ::


:: Cod Fish Steam @ Teochew Style ::


:: Mix Bean Dengan Sambal Sotong ::


:: Claypot Tofu ::


:: Choi Sam ::


:: Bubur Cha Cha ::



2 comments:

  1. wat aku terliur lak pg2 nieh...huuuhuuu.........

    ReplyDelete
  2. hawiz : huhuhu sabo2.. mmg sedap sini

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis