Jan 3, 2011

Toy Muzium Terbesar Di Dunia, Penang...

Aluuuhuuu... Nampak gayenyer cerita aku kat Penang lom lagi habis... Nak buat mcm mane, new year menjelma terpaksalah updatekan citer tu dulu... K as u olz know... wah cakap omputeh neh... Bukit Bendera terkenal dekat Penang ni kan... Aku pun pagi2 bangun dengan sengeh2 sambil gosok gigi excited nak g sane... Tp malangnyer niat aku tu terpaksa aku gali lobang aku kuburkan sajerk... UUUUUWAAAA nak nangis ke nak teriak mcm same je kan... Die tutuplah under construction... Panas neh... Membe2 pun lps aku update FB kate x dapat pg... Yang mane baru pas balek dr Penang baru nak bg tau... Korang mmg sajerk kan nak gurau2 ngan aku... Xpe2 gurau korang diterima hahaha.... Xpe xde rejeki...

Mood panas aku bertukar sejuk... Nak tau sebab ape... Haaa aku dapat pegi Toy Muzium... Kat situ dok tertulis Muzium yang terbesar di Dunia, terbesar erk...? Lokasi berdekatan dengan Paradise Sandy Beach Resort... Masuk dikenakan bayaran sebanyak RM10... Seyes aku rase happy bile masuk situ... Sebab setiap patung-patung yg ada dalam tu betul2 mengimbau kenangan mase aku comey & kanak2 riang ribena, ade citer tersendiri x dapat aku lupekan... Kalaulah rumah aku beso mmg aku dah lama buat muzium gini... Patung dari yang kecik sampailah yang beso mcm aku neh... Disebabkan aku sgt suke, gambar2 aku bubuh byk dalam entry ni huhuhu...


































Layan kan tengok patung-patung die... Uat rase geram je tgk... Patung Favorite aku ni atas ni Toy Story... Woody hehehe... Tengok pix ni terhidu Universal Studio plak hehehe opsss... 

5 comments:

  1. awak ngan yg ijo tu senyum dah same la..heheh

    ReplyDelete
  2. chaya^aine : hahahaha alamak yg hijau tu ke... igt yg biru ke hahahaha

    ReplyDelete
  3. ahahaha..yg biru tu tangan je la same..ekeke

    ReplyDelete
  4. wah! best2! gaya2 anda sume x ley blah. hahaha.
    tp ape2 pn, i loikeeee ur red shirt. ^_^

    ReplyDelete
  5. chaya^aine : hahaha tangan je... alamak huhuhu boleh lah

    yanie : hahaha gaya tu penting ah yanie hehehe... thanks yanie red the best hehehe

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis