Feb 15, 2011

Ade Orang Bagi Nota...

Salam Maulidur Rasul bagi sume beragama Islam... Huhuhu hari ni cuti aku dok umah sajerk... Sume membe x percaya bile aku kate aku dok umah bile cuti... Status FB smalam mampus kene ambush bertubi2 sbb x caya kat aku (aku sendiri pun x caya hahahaha)... Oklah di kesempatan cuti ni aku rajin seketika... Dok mengemas bilek... Itu pun lepas Makcik aku dtg umah dok tinggalkan nota kat board bilek aku... Kakak aku ckp die terkezut tgk bilek aku dah x serupe bilek.... Hehehe elehhh lek ah laki kan... Lagi pun xde mase ah bz lalalala (mampus kalau die baca ni)... Kakak aku yg bulat pun dok sibuk kemas bilek die... Die lagi dasatttt asal boleh buangggg je... Kalau buley katil, almari sume die nak buang huhhhh aku punya mouse pad pun die buang... Bile tya selamber jerk die jawab dah buang (uat muke comey konon).... Arhhhhhhh tidakkkkk... Pastu aku jumpe kat meja blaja adek aku gambar "Takeru"... Perghhh lama giler aku lukis gambar ni... Time skolah rasenyer, mmg hobi aku drawing... Ade lagi die simpan.... Kalau korang nak tau ni character Digimon... Huhhhh sangat uat aku mengimbau kenagan lalu... Oklah dah siap kemas bilek... Mau mandi & kuar g Sungai wang HP adek aku rosak lak hehehe (adek aku ajak kuar bukan aku lalalala)....





2 comments:

  1. haha...upload aa bro gmbr tongkang ko tu.

    ReplyDelete
  2. alamak sure x kan upload... mmg rope tongkang sgt dah... aduhhhh bahaye hehehe

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis