Feb 7, 2011

Bawak Kakak Yang Bulat Check Up...

Alop... Hari ni aku cuti bukan sempena CNY lagi... Tapi sempena mau bawak kakak aku check up @ Prince Court Medical Centre... Abg ipar aku fly ke Srawak pagi ni so akulah yg diamanahkan membawa si bulat neh hehehehe... X sabar tol mau dapat anak buah... 1st time katekan... Skrg dah 8 bulan jangka bersalin 23 March baby akan kuar... Harap sume berjalan ngan lancar Insyaallah... Hari ni pagi ngat mau g renew road tax @ pejabat pos tapi situ ade masalah plak tu yg membuatkan aku xde mood tu... Ngan air kat umah tetibe xde selamat sume sempat mandi... Aiyooooo.... Klah korang slmt bekerja @ blaja... Adios...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis