Feb 23, 2011

Bermandi-mandian Di Sungai Congkak...

Brupppp Alhamdulillah kekenyangan... Sume baru lepas lunch kan osamalah eden... Ok jgn melengkor macam ulaq k... Not good not good... Korang perasan x sekarang cuaca mmg sangat panas membahang kan... Tak kire pagi petang siang malam... Peluh melempah ruah mcm banjir kilat... Disebabkan kepanasan balek dari Kenduri cukur jambul umah Farrah kite orang bermandi-mandian kat Sungai Congkak... Sangat best woooo... Kite orang pegi belah dalam baek pya port... Line clear wakakaka... 

Dulu ramai cakap Sungai Congkak ni kotor air die... Tapi ni uat pertama kali aku dtg ok ajerk... Dan yang paling best air die dalam... Wuuuhhuuuu barulah syok dok berendam mcm badak sumbu afrika... Membe aku Faisal die yang plan mau g sini... Aleh2 die same awek die Michelle yang x bawak baju... Mula2 dorang cakap "xpelah maen air je"... Tapi lepas hasutan aku same Ezwan, Leh tahan pulak kan... Terus x tahan... Selamat aku bwk baju lebih bagi ah pinjam... Michelle lak pinjam suar Ezwan... Laki senang boxer sudeyy hahaha...

Dok main baling2 batulah... Ade yang memanjat2 ah... Dah xde keje bikin keje sendiri ah... Gambar2 ni byk Kak Kintan yang ambikkan... Die x mandi atas sebab aaaaa tya die sendiri ah nant die marah lak huahuahua... (ampun kak sy x bocor rahsia kan) lalalalala... Ape pun lega dapat berendam... Mmg puas, pasni plan mau BerBBQ lah pulak... Pantai mungkin yahoooo....!!!




:: Motip bawak baju tapi x mandi lalala ::

Tengok Faisal & Michelle ni.... Konon wah weh maen air... Podahcit... hahaha hasutan kite orang gak power weh...







Dok main baleng2 batu... Kanak2 riang di dalam sungai...





3 comments:

  1. motip mmg saje x mo mandi.kang xde sape nk snap pic ko..hrp maklum.huhuhu

    ReplyDelete
  2. hahaha yeke kak jawapan die gitu bukan ke... ermmmm ermmmm

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis