Feb 7, 2011

Cerita Johor Di Mulakan Dulu...

Mownink... Macam mane ngan cuti CNY wey? Sure x puas kan, samelah ngan aku huhuhu tapi aku still cuti hari ni mau bawak kakak aku g check up... So leh enjoy lagi 1 hari huhuhu jgn jelous k... Sekarang ni aku nak update entry pasal cerita mase kat Johor ngan Singapore... Harap xde yang bosan eh... Yelah cerita pun dah mcm lama baru sekarang mau update... G sini aku same ngan membe aku 3 orang... Sume lelaki so senang ah siket mau bergerak sane sini... G same ngan Apis, Mat & Karun... 

Naek 1 kete sajerk senang... Perjalanan pagi2 tu agak suram2 je sebab hujan dipagi hari... Bertolak dalam pkl 930 pagi samapai dalam pukul 3 ptg x salah... Kami ddk di Tune Hotel Danga Bay... Rate bilek sangat murah... Aku pun dah lupe bape... Tapi yang uniknyer Tune hotel ni... Barang die kalau kite nak guna baru kene bayar... Macam towel, TV, aircond & lain2... So sebab tu die murah... Jadi jimat ah gak, kalau mcm TV & aircond kan bukan kite slalu ade dalam bilek, dah kate bercuti sure2 xde dalam bilek sepenuh mase kan... So situ dah save... So sape yg nak bercuti carilah Tune Hotel yang berdekatan ngan korang k...






2 comments:

  1. panjangnya update!
    kakya baru nak orgasma tetiba dah watamat entry nya.. chait..

    ReplyDelete
  2. kak ya : huhuhu kan xpe ade sambungan die tu... sile sambung bace kak ya hehehe

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis