Feb 23, 2011

Cukur Jambul Farriq Okeh...!!!

Salam sumer... Sudahkah kalian sume bangun tdo... Pastilah sudah kan habis yang tengah baca senyum itek gembo2 ni sape huhuhu... Haaa cakap pasal senyum teteibe teringat lagu "Senyum - Malique"... Sedapkan lagu tu, nak aku nyanyi... Ok boleh tutup hidung jgn tutup telinga k wakakakambing betul ko sopian...

Majlis cukur jambul... Kebiasaan orang akan buat untuk menyambut kelahiran cahaya mata... Atau lebih dikenali Majlis Akikah... Majlis ni akan disambut sebelum anak dorang akil baligh... So ini time membe upis aku Farrah yang buat... Di rumah mak mertua die kat Semenyih, Kajang... Sekali gus uat 3 baby dalam 1 mase... 

Sangat berharap nak potong jambul anak die Farriq... Tapi leh uat ape sampai pun lambat... Ni sume gara2 Ezwan same Faisal... Dok suruh tggu kat petronas aleh2 die dah sampai umah Farrah... Hangin x...? Slamat x melayang pinggan mangkuk kat umah Farrah tu huhuhu... Tapi lebih tepat aku lambat sebab dari Pesta Wow kat Putrajaya tu... Wakaka xpelah x dapat potongkan jambul anak... Mak same Apak punya pun leh aku potong kan (mapus kalau Farrah bace neh)...

Yang best ramai gak bebudak upis yang datang... Dah rase macam kenduri kawin lak... Tapi mcm pelik sbb tetibe aku pakai suar panjang huhuhu dah ready dalam keto... Kenduri kan x kan nak pakai suar pendek... Mau kene Farrah suar aku makan luar khemah huhuhu... Ape pun Farriq sgt comey...






No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis