Feb 13, 2011

Fullhouse Dulu Sebelom Ke Sydney...

Sunday tu Ahad kan... Ok ting tong dipagi buta hahaha... Bukan ape esokkan Isnin... Slalu senin sure rase malas nak keje kan... Macam tu lah gak ngan aku neh... Kalau leh nak dok umah goyang kaki... (Ko igt ko Kaya kah? Kaya sapu roti adalah)... Aku stopkan dulu story pasai Singapore, nak story pasal membe aku Tia dulu... Tia ni one of my best gurlfren aku mase kat UiTM... Slalu ah gak kite orang lepak sesame... Tapi pasni dah xleh lepak slalu ngan die... Sebab die dah terbang ke Sydney Jumaat lepas... Huhuhu sedeynyer... Die pindah ddk same mak die & sambung study kat sane...

Sebelum die g terbang naek belon... Kite orang sempat gak lepak skali kat Fullhouse Jalan Yap Kwan Seng... Lebih kurang celebrate farewell & belated bday die... Mula-mula ingat Fara & Tia je... Skali Fara bawa geng2 askar die datang... Huhuhu pulak tu sumenyer geng mat2 camera... Aduhh segan pakcik... Yelah nak pakcik ni baru beginner je ngan DSLR ni... Terus pakcik malu2 nak kuarkan... huhuhu... 

Dok lepak makan2... Ambik gambar sikit2... Kite orang beralih arah plak ke HR Steak House... Dengan menambahkan lagi geng2 askar kawan Fara... Aku ni xmo ah lepaskan peluang kan... Dah alang2 ade ramai power camera aku pun zazzz ambik ilmu sikit pasai camera ni dari membe Fara dak Opi... Huhuhu mmg agak fening2 pale ni mase blaja... (aksi pengsan2 x berlaku mase tu slamat)...Tapi yang penting kene semangat... Ilmu tu aku dapat, aku letak dalam pale otak ni kunci... Kunci campak jauh2 supaya x leh bukak nant lupe (gilo kah ko sopian)...













:: Hadiah untuk Tia ::

Pix bawah ni kredit dari camera Opie... Thx...


:: Tia & Fara ::






:: Betul-betul kusyuk aku dok dengar tu ::

P/s : Tia jangan lupe kami kat M'sia ni k... Ko jaga diri elok-elok... Keep in touch... Insyaallah ade rezeki tahun depan kite orang dtg sane... Huhuhu...

No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis