Feb 21, 2011

Layan Plak Ikan Bakar @ Pantai Jeram Neh...

Sambungan dari cerita kat bawah ni... Sebelum senja mendatang kite orang pun berangkat keluar ah dari hutan tropika tu... Walaupun dengan ati yang x puas nak bergambar sbb cuaca yg hujan dari pagi sampai ke petang... Perut pun dah start lapo... Status FB mula aku update "Kat area Kuala Selangor Tempat Makan Mane Yang Best"... X lama pastu berderet2 orang reply huhuhu... Sayang kawan2 aku sbb byk yg bg respon... dalam byk2 tu aku terjebak dengan "Restoran Ikan Bakar Pantai Jeram"... Lokasi ditepi laut mmg agak tenang bile menikmati makanan yang lazat2 nant...

Kite orang berdua aje so ambik pun xdelah nak menggila sangat... Cuma ambik Pari Bakar, Udang Butter, Sayur Kailan Ikan Masin, Ikan Siakap 3 Rasa, Sotong Goreng Tepung, di makan bersama Nasi Putih... Air plak cuma Teo suam dengan Teo Limau suam... Sumpit (sumpah) wa cakap same lu... Mmg sedap sampai menjilat pinggan (x payah basuh lagi)... Aduhh mmg x rugi ah dtg sini... Sume ni hanya RM50 berbaloikan....

Gambar2 makanan ni pun aku pinjam lense Radzi... So macam mane korang teriur x tengok? Aku yg bikin entry ni pun dah meleleh 2 mangkuk... Ni menggunakan macro lense yang berharga RM1800... Aduhh terpanah ati ni biler dengar... Xpe tunggu huhuhu... Pesan Radzi kalau nak ambik gambar pikir ape subjek baru ambil... So geng ingat tu k... K geng wa chow dulu... chow sin cheeee....







No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis