Feb 25, 2011

Meninjau-ninjau @ Bukit Tinjau...

Momo NingNing sumer... Entry ni masih lagi cerita dihari yang same... Dok merayap dari pagi sampai ke malam baru nampak jalan balek umah huahuahua... Balek dari Mandi2 kat sungai congkak... Perut dah lapo balek, so Faisal cadangkan lepak kat Bukit Tinjau... Aku dah terbayang macam Broga ke kan... Bile sampai sane baru tau die cume permandangan yang boleh nampak KLCC, perumahan... Aku syorkan sape mau dating ngan buah ati mmg sesuai sgt2 kat sini... Tempat ala2 romantik... Mmg cantek ah sini...


:: Payung dapat sambar mase kat Putrajaya ::



:: Michelle dok sibuk Facebooking dah tergolek... Michelle tangga tu ajek ko doh "Awosome You" lalalala ::



Dah habis ambik2 gambo kat atas sane... Kite orang g makan... Kite orang dah melabuhkan punggung kat satu Restoran name die Haven... Tapi bangun balek sbb tgk menu die makanan mcm x berape best.. Sepantas kilat kite orang pindah kat sebelah... Name die "Gasoline"... Makan die mmg sangat2 sedap... Harga agak berbaloi-baloi jugak... Western ade... Goreng2 pun ade... Nama2 makanan aku lupe tapi yang penting Air Longan aku bapak besar giler glass die pulak buah longan teramatlah banyak... Puas makan...




Korang tengoklah perbezaan gambar pagi & malam... Bagi aku malam sangat cantek... Sebab tu aku cakap mmg sesuai utk date kat sini... Huhuhu...



No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis