Feb 20, 2011

Muvee Burlesque...

Alooha gengs... Kemane aje kalian di hari cuti2 gini? Hari ni aku agak kebosanan so selamat Kak Kintan (Intan) bawak aku lari keluar... Ok pelik gurl culik boboy... Xpe2... Moh teruskan cerita... Die ngidam mau nengoks citer Burlesque... So aku terus drive menuju ke The Curve... Layanz muvee Burlesque... Ok gak sangat best cerita die... Mengisahkan penyanyi terkenal "Christina Aguilera" seorang anak yatim piatu... Dengan hasrat & semangat kekebalan yang tinggi berpindah ke Hollywood untuk mencari rezeki... Die terjumpe sebuah club yang x berapa famous... Hidup baru die bermula dekat situ... Dah ah cantek pulak dengan suara die yang sedap aduhhh menusuk ulu ati aku neh... Ditambah plak dengan kelincahan dorang menari uat aku gggrrrrrrrrrr mcm kucing tetibe hehehe...  Lama kelamaan club tu jadi famous disebabkan die... Ok aku malas lak nak citer lagi details... So nak tau kisah lanjut tolong g tgk wayang... 

Sesudah habis kekononnyer jalan cuci mate tapi korang pun tau kan kat sane ade "Night Market"... Aku pun terpukau kejap lalu langgar tiang lampu terus beli jacket... Huhuh "ter" ok x sengaja... Dok singgah makan kat Kenny Rogers pastu gerak ke IKEA Kak Kintan mau beli barang2 umah... Orang sangat ramai macam semut... Pening pale... Haiii nasib badan redah ajerk... Gitulah citer aku dihujung minggu kali ni... K mau makan dulu tata....



:: Night Market ::


:: G Ikea pasti nak tengok gambar ni ::


:: Budak poyo sudah potong rambut ::

No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis