Feb 22, 2011

Pesta WOW kat Putrajaya...

Chosan chosan.... huhuhu cakap mandrinlah puler... Weyhh aku penat betul ah kalau nak update entry bile kite dah terlepas byk cerita... Aduhhhh patah2 jari jemari ku yg keding neh... Cerita Singapore x habis lagi... Langkawi pun hai nanti2lah yer aku update... Skrg moh kite layan citer mase aku g Pesta WOW kat Putrajaya minggu lepas...

Nak kene sini membe aku Radzi yang ajak g... Die lah yg kabokan kat aku pasal pesta neh... Tapi aleh2 die pulak yang lambat dtg... Main futsal kater sampai pkl 4 am... Alang2 wey baek ko sampai subuh je kuang kuang kuang... So x sempat jumpe die dapat jumpe membe aku Fara... Itu pun kebetulan mau kasi present kat adek die yg baru menimang chaya mate... Adek die satu upis ngan aku huhuhu...

Korang dah tau Pesta ni ade belon panaskan... Tapi kite orang x sempat naek sbb die tutup pukul 10am, Panas gak ah ati neh... E'eh kite orang huhuhu lupe laks Kak Kintan pun follow skali... So Belon panas tu hanya ambik gambar semate... Tapi yang best aku sempat gak naek kuda huhu balas dendam mase kat Langkawi x dapat naek... Murah ajer RM5... 

Kat pesta tu ade macam2 booth... Bajulah... Makanan... Kereta... Motor... Agent Percutian... Alahhh macam2 lah ade... Nak senarai sume mau 80 entry aku tulis berjela2... Nanti korang lak busan na bace... Cuaca mase tu mmg agak panas berdenkang (betul x bunyi die gitu?)... Sweat sane sweat sini... Bernanah2lah ketiak memasing... So x larat nak dok lama2 kat situ... Matahari pun dah memacak kat atas kepala... Pastu kite orang terus shoot g ke umah membe upis aku Farrah ade Majlis cukur jambul anak die... 















2 comments:

  1. jgn edit blurring bnyk sgt oditusufi,mcm xreal

    ReplyDelete
  2. wizziebuffer : huhuhu baeklah... tq sbb bagi tonjok ajor hehehe...

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis