Feb 22, 2011

Tetibe Ke Bora Asmara

Entry makan lagi skali... Harap korang jangan muak cerita pasai makan aku neh... Hari tu aku g dinner di Bora Asamara... Dekat ngan Kampung Penchala tu... Tempat die sangat strategik... Ala2 Bali suasa kat situ...  

Name menu2 die mmg agak pelik bin ajaib... Nak tau name air yang kite orang ambik haaa "Kuntilanak" dengan "Asmaradana"... Dok minum Kuntilanak tu jgn risau korang x kan mengilai... Asmaradana plak ko x kan bertukar jd Puteri Gunung Ledang... So selamat di minum... Bab makanan lak "Grilled Caribbean Chicken" same "Ombak Lamb Rack"... Ok ni dua2 mmg sedap giler... Syg je nak telan yg ade dalam mulut tu... Pastu pencuci mulut kite orang ambik "Kek Tiramisu" dengan "Crispy Banana In Sarong With Ice Cream"... Ok mmg betul2 mulut kite orang dicuci sebab SEDAPPPP rase nak nangis makan sume neh hahaha... 

Apepun dok situ sangat relax ilang segala stress sbb korang akan dihiburkan dengan live band... Die akan dtg setiap meja & korang leh request 2 lagu... Aku punya dah pikir nak suruh die nyanyi "Im yours" & "Lagu M.Nasir"... Tapi dok nak tunggu turn mcm lambat je... So tunggu next time dtg aku yang nyanyi hahaha gilo... 







No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis