Feb 28, 2011

Thanks Syafiq...

Huhuhu sedey ni... sedeyyyy... Best fren aku Syafiq dah fly balek ke Aussie kelmarin... Ape yang sangat sedey tu aku x sempat nak jumpe die... Arggghhhh tensen aku... Bukan ape membe bukan balek slalu tapi aku jarang lepaks ngan die... Kalau x kite orang memembe plan mau g bercuti tapi ape kan dayer aku bz yang teramat sangat... Syafiq harap ko punya kecik ati ngan aku x lama k... Sabtu aku kene keje so igt kite orang memembe mau lunch kat sogo sbb bersebelahan kat upis aku... Tapi jalan jam sbb ade warehouse sale dekat sogo... Pun x dapat jumpe gak... Apelah nasib wey... Lagi buat aku serba salah die g umah anta ole-ole dari Aussie die beli hari tu... Syafiq kalau ko bace entry aku neh, aku mintak maap sesangat sbb x dapat lepaks/holiday ngan ko n memembe kiter... Anyway Thx for the gift... Inysaallah ade rezeki jumpe k... 


3 comments:

  1. jgn leee sedey2 mesti kwn tu paham =) email lah syafiq nti..huhuhu

    ReplyDelete
  2. Fara : huhuhu tulah hope die paham... thx 4 ur advise.... :)

    ReplyDelete
  3. yeaahh.....insyallah....mesti dia faham...:)

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis