Feb 9, 2011

Universal Studio Singapore (Part3)...

Sambungan demi sambungan cerita aku neh... Dah macam air dicincang x kan putus (mcm merepek je)... Menunggu membe yang lagi 2 orang Apis same Karun lom muncul2... Kite orang meneruskan perjalanan... Weeeweeeweee bunyi siulan x bape nak bersiul... Singgah jap dekat "White House" untuk bergambar... Dah macam reallah plak.... Jalan depan lagi tersegam Rollercoaster besar name die "Battlestar Galactica" tapi lom dibuka lagi... Notis bagi tau pertengahan tahun akan dibuka... Die punya track macam lagu cinta ini membunuhku... Panjang... Tinggi... Menjunam hai sure terkenceng2 naek nant...

"Accelerator" name benda alah yang berwarna kuning... Die lebih kurang macam yang cawan dekat genting tu... Dok pusing2 sampai korang x kenal diri korang sape hahaha (joking)... Best gak tapi yang ini sangat laju... Bile turun dari benda alah ni leh uat kungfu mentadak mentadu ah orang kate huhuhu...

Lepas fening2 kite orang masuk ke "Ancient Egypt" la... Apa tu padang fasirlah... (entry berlatarkan bunyi orang main seruling panggil ular)... Sangat terpegun berdiri terpacak dah macam unta berkaki panjang... Masyaallah sangat dasat ini tempat... Aduhhh ana rasa macam betul2 di Mesir... Dengan bangunan nya... Maskut nya... Sumenyer sejibik-jibik... Nak tau maskut ni betul2 mengikuti watak, xde senyum langsung... Masam mencuka... Rase ana nak juga uat lawak depan dorang tapi kang x fasal2 ana kene pancung lahhh... X yah uat lawak ana tenangkan ati dengan masuk "Treasure Hunters"... Xde ape pun just naek kete die bawak jenjalan2 sambil menyaksikan replika binatang2... Ngan barang2...

Tetibe dapat deringan telepon... Membe sudah sampai... Selamat uat roaming kalau idak mejawablah memasing... So kenelah berpatah balek ke pintu masuk sebab tiket dorang ade pade kami... Dalam perjalanan tu terserempak ngan 2 maskot yang aku x pasti... Yang tinggi lampai tu die bunyi macam cicak so panggil jelah "Lizard"... Yang gurl tu plak rase "Enchanted" kot... Pasan x kipas tu huhuhu senarnya die cover pewot lalalala.... 















Korang penat ke membaca? Aku neh lagi penat nak memerah otak update entry hehehe... Stay tuned k...

No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis