Feb 9, 2011

Universal Studio Singapore (Part4)...

Akhirnya orang yang ditunggu-tunggu dah pun menjelma... Haaa barulah ati ni tenang sume dah ade... So senang jalan skali... Xmolah jalan 2 3 kali... X ke pembaziran namanyer hehehe... Mate dok melilau tetibe ternampak "Woodpecker" lagi skali tapi ni versi nyantan punya... Haisshh peluang bukan datang mcm tin bergolek... Ape lagi posing lah huhuhu... Depan sikit kat tepi jalan ade "50's Band" dok menyanyi aduhh memang style ah kat sini... X penah boring orang kate...

Lepas tu kite orang masuk ke "Pantages Hollywood Theater"... Dok nengok zomba zombie dalam tu menari-nari sambil nyanyi-nyanyi (Monster Rock! Musical).... Tetibe Zomba nyanyi lagu "no body" canner... Sape mau jawab... X cute namanyer hahaha... Memandangkan membe 2 orang ni lom masuk "light camera action" so kite orang bagi dorang chance masuk dulu tgk sampai lebam... Dorang kuar cakap mmg gempak studio neh... Wa dah cakap same lu brother, lu x kan menyesal punya...

Sesedang dorang sewonok kat dalam tu... Kat luar ni ade lagi sewonok rupenyer... Yeahhhh ade maskot lagi... Kali ni jumpe "Bettlejuice" watak yang lawak campur seram tu... Memang kalau ambik gambar ngan die ni macam2 gaya die buat... Sampai ngan nenek tua pun die uat aksi nak menjilat haiishh dosa tau hehehe... Ni ade lagi satu pelakon lawak name die "Carlicaplin"... Sure korang kenal kan... Memang sejibik betul... Dengan misai kontot die... Rase nak pijak2 je bukan ape sebab die same huahuahuahua (kejam kan... xdelah sangat)

Pastu aku sambung bergambar dengan bende-bende yang ade kat luar bangunan kat situ... Asal muat aku tangkap... Asal tangkap die muat hahaha tak gitu... Gambar yang akhir bawah ni, pompuan berkaki panjang tu aku x tau binatang ape bende... Alien kot mcm pelik jer... Ermm janji masuk album sudah...












:: Ish Ish Ish anak2 tutup mate pasang telinga please ::



Ok aku penat jom relaks dulu... Korang uatlah ape yang patut aku sambung entry lain Insyaallah esok...

No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis