Feb 10, 2011

Universal Studio Singapore (Part5)...

Agak semput entry aku kali ni... Haiiii banyak sangat cerita... Kalau karangan time skolah lebih 360 patah perkataan cikgu cancel guna pen merah x kan baca... Sadis betul... Cerita kat "Ancient Eqypt" ni lom habis lagi... Kalau korang nak tau dalam benda yang berbentuk piramid tu ade game roller coaster name die "Revenge of The Mummy"... Sumpah best aku x tpu... Die siap leh undur kebelakang plak, 2 kali kite orang repeat naek ni... Tgk video youtube nak tau best die macam mane...

Pastu kite orang menuju ke "Jurassic Park" tapi x leh nak maen game die sbb ramai sangat kalau beratur die bg tau 50 min ke giliran aku... X mau bazir mase g ke tempat lain dulu... Lepas tu memang style giler... Sebab ke "Far Far Away"... Alah tempat "Sherk & Fiona" tu... Pusing punya pusing dapat gak bergambar ngan dorang neh... Aku orang yang last kot pastu dorang break jap... Tekak haus singgah g beli ais blanded... Ade perisa Blueberry & Strawberry... Botol die cantek & unik ade sampai skrg aku simpan...

Tetibe plak mate terkesima ngan "Puss" alah kucing yang suke uat mate menggoda tu... Mase nak ambik gambar ngan die tu die yang suruh kite orang uat tangan macam tu hehehe comeyyy gerammm!!! Dalam "Far Far Away" ni muvee "Sherk 4D"... Mmg gempak giler dah ah pakai speck mate 3D pastu seat die goyang2 plak... Siap air leh pancut kat muka kite orang skali... Perggghhh sangat gempak... Habis tu kite orang menuju ke "Donkey Live"... Alah die konon2 macam donkey punya club pastu ade nyanyi2... Oklah... Tapi kalau korang tengok betul2 castle die mmg sebijik dalam cerita Sherk tu kan... Wallaweyyy...

Dah bersuka ria ngan Sherk & Puss dengan harapan menuju ke "Madagascar" dapatlah bergambar ngan maskot2 die... Tapi hampa jangan kate bulu Alex yang singa tu Penguins yang gegiler tu pun xde.... Maybe situ tutup sebab undercon sbb tu maskot2 die xde gak kot... Ermmm so ambik jelah ngan patung die aje...


:: Tengok orang sebelah tu jeling aku mcm ade hutang huhhh ::

















Haaaa rasenyer tinggal 1 je lagi entry pasal USS ni... X sempat nak update yang lagi 1 neh... Tunggu yer anak2...

No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis