Mar 10, 2011

Bapak Ayam Besar XXL...

Ayam bermacam ayam... Ade ayam-ayam... Bulu ayam... Satay ayam... Haaa kan pagi-pagi aku dah menyanyi... Amacam sedap x lirik aku buat... kuang kuang kuang... Ok ni nak kongsi the strory of morry morning the glory (ok dah makin merepek)... Adakah korang sume penggemar ayam??? Ni aku ade port makan baru baek punya... Dekat Times Square aku lepak same Ezwan, Faisal, Michelle & Acai... Name ayam ni Crispy Chicken XXL... Harga jgn terkezut hanya RM6 sajerk... Sebab ape name die dah mcm org terlebih muatan... Macam tulah saiz ayam tu senarnya... Sedap weh uuummmmuah sampai mejilat jari jemari... Die goreng pulak di tabur dengan serbuk lada.... Memang mendada macam ayam bile makan ni... Dahlah besar aku makan pun x habis sebab kekenyangan... Pulak makan sambil lepak dekat Starbucks pekena Chocolate Chip Ice Blanded... Tq to Uci @ Ezwan sbb kenalkan kite orang tempat ni... Lepas ni bwk lagi tempat yg best ya...






No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis