Mar 7, 2011

Bersejuk-sejuk Di Ice Room...

Salam Monday... Kite mulakan enrty pasai makanan di hari Isnin yang penuh rase kemalasan utk bekerja... Huhuhu anak-anak jangan ikut tabiat pakcik wokey... Ok ni nak kongsi satu rahisa tempat makanan @ desert yang haibat rase die... Name tempat "Ice Room"... Arti kate lain "Bilek Air Batu" huahuahua... Balek dari S'pore hari tu singgah Bangi membe aku mau ambik kete die... Dah alang-alang cuaca pun agak panas kite orang lepak sini dulu... Die lebih kurang mcm air batu campurlah... Cuma ade bermacam-macam perisa... Sekarang dekat area rumah aku pun dah bukak... Haaa tunggu mase je aku nak serbu tu...



:: Avocado Snow Ice - RM 8.90 ::


:: Nut Case - RM 7.90 ::


:: The Red Star - RM 7.90 ::


:: Tropical Mixed Fruit Snow Ice - RM 9.90 ::


:: Tengok kerusi die macam sudu ice cream kan ::

Dalam banyak-banyak yang kite orang ambik tu paling wallaahhh rase die yang aku punya... Tropical mixed fruit... Sebab die buah-buahan campurankan... So memasing nyesal x ambik macam aku... Tapi kalau korang g sini sure x tau nak pilih sebab banyak sangat perasa... So selamat mencoba...

2 comments:

  1. tahniah..anda salah sorg pemenang..sila ke http://wwwhawizcom.blogspot.com/2011/03/keputusan-contest-me-animal-by-hawiz.html

    ReplyDelete
  2. huhuhu thx k... x sangka leh menang... dapat no 1 lak tu tq hehehehe

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis